Közérdekű infók

 © Liszkai-Dékány

2007. dec. 12. 20:03 | Válasz | #216 

Ha valakia busz pu. felől jön kocsival, akkor a pláza mellett Diósgyőr irányába kell menni az északi tehermentesítő úton a Petőfi térig. Ott található a Deszka temető.Ez kb. ötszáz méter.

 © Venczel Miklós

2007. dec. 12. 14:38 | Válasz | #215 

Sporttársak!
Eszlári Zoli temetése december 18-án 11 órakor lesz a Deszka temetőben Miskolcon.
Ha valaki tud pontosabb információt a miskolci Deszka temető pontos helyéről, az sokat segítene mindenkinak, aki rész szeretne venni a temetésen!

 Szük

2007. dec. 10. 23:27 | Válasz | #214 

Kedves Barátaim!

Ezen a borus, esős napon nagyon szomorú hirt kaptam Eszláriné Katitól, este telefonon értesitett, hogy barátunk és sporttársunk Zoli 19 óra 30 perckor, súlyos betegség után, 58 évesen eltávozott közülünk.
1968.-ban a Balaton kupán indultunk először együtt ver-senyen, Borsod Megyét képvi-selve. A következő évben Kovács Zoltán csatlakozott még
hozzánk
csapattagként. Igy a három Zoli évtizedeken keresz-
tül mindig együtt versenyzett
és
nagyon erős ellenfélnek bi-
zonyult, szinte legendává vált
a három Zoli.
Mi ketten ekkor kötöttünk életre szóló barátságot.
Sok versenyen, edzőtáborozáson vett részt, ahol humorával, életvidámságá-val tette feledhetetlenné és elviselhetővé a megpróbálta-tásokkal járó felkészülése-ket.
Nem csak a versenyzésben jeleskedett, hanem a saját terve alapján készitett rókavevőkkel is kivivta elismerésünket.
Hosszú éveken keresztül dolgozott az MHSZ-nél, ahol mint előadó nem csak a róka-vadász sportot támogatta, az ő irodája és szive nyitva állt minden rádióamatőr előtt, ha segitségre volt szüksége, mindenki bizalom-mal fordulhatott hozzá gond-jával, problémájával.
A holnapra tervezett látogatásomon már nem találkozhatunk....
A 40 éves versenyzői pályafutásodat jövőre nem ünnepelhetjük együtt....
A Csórréti kört már
nélküled kell lefutnunk, de
szivünkben mindig ott leszel velünk " ECSÉM"!


40 éves versenyzői pályafu-tásod sem ünnepelhetjük együtt,

 © Venczel Miklós

2007. dec. 08. 09:12 | Válasz | #213 

Szevasztok!
Remélem, hogy érdekel néhány sportolót a mellékelt verseny, és részt vesznek majd ezen az elékversenyen! A kiírását Mazák Gabitól kaptam, de valahogy a WEB oldalra nem került fel!
Venczel Miklós


DÉLIKERT - NAPRAFORGÓ
FUTÓSZILVESZTER
UTCAI FUTÓVERSENY
Nyilas Imre emlékére

VERSENYKIÍRÁS
Szeged, 2007. december 30.


A verseny célja: testedzési, sportolási, versenyzési lehetőség biztosítása a futás iránt érdeklődőknek nemtől és korhatártól függetlenül. Figyelem felhívása a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésére, a sportkapcsolatok, sportbarátságok kialakítására, ápolására kiemelten a helyi, a szegedi és a környező települések, valamint a határon túli, elsősorban a vajdasági és az erdélyi amatőr futókra. A verseny – hagyományteremtő céllal - nyújtson lehetőséget a (futó)év felszabadult, vidám lezárására is.

A verseny védnöke: Bartáné Tóth Mária önkormányzati képviselő

A verseny rendezője: NAPRAFORGÓ FUTÓKLUB
DÉLIKERT egyesület

Versenyközpont: Szeged, Kecskés telep, Művelődési Ház, Újvidéki u.

A verseny ideje: 2007. december 30. 10.00.

Versenyszámok, a rajt ideje:

együttFUTÁS - kb. 1 km rajt: 10.00.
Napraforgó Szilveszter - kb. 5,4 km rajt: 10.30.

A versenyen részt vehetnek: mindazok (férfiak és nők 3 és 99 év között), akik a versenykiírásban meghatározott határidőig jelzik részvételi szándékukat, elfogadják a versenykiírásban foglaltakat és befizetik a nevezési díjat.


Nevezési feltételek, nevezési díjak:


Előnevezés: 2007. december 20.-ig a Napraforgó Futóklub, 6757 Szeged, Napraforgó u. 31/b címre küldött levélben, vagy a napraforgoklub@freemail.hu címre küldött e-mail-ben. Személyesen 2007. december 27. – 29. között 10.00.-tól 13.00.-ig Kecskés telepen a Művelődési Házban.
Nevezési díj: (október 31.-ig) együttFUTÁS: 250 Ft
Napraforgó futószilveszter 500 Ft

Nevezési díj: (november 30.-ig) együttFUTÁS: 350 Ft
Napraforgó futószilveszter 700 Ft

Nevezési díj: (december 20.-ig) együttFUTÁS: 450 Ft
Napraforgó futószilveszter 800 Ft

Az előnevezés akkor kerül elfogadottá, amennyiben a nevezési díj a nevezés napján, illetőleg a személyes nevezéskor befizetésre kerül, és ennek igazolása a rajtszám átvételekor hitelt érdemlően megtörténik.

A nevezési díj befizethető az ERSTE Banknál vezetett 11998006-06428428-10000001 számú számlára, vagy postai úton a sportegyesület címére, illetőleg személyesen.


Helyszíni nevezés: 2007. december 31.-én 08.15.-09.45 között a versenyközpontban. (A nevezést, illetőleg a regisztrációt és a rajtszám átvételt 09.50.-kor lezárjuk.)

A helyszíni nevezés díja: együttFUTÁS: 600 Ft
Napraforgó futószilveszter 1000 Ft

A nevezési díjért járó szolgáltatások: díjazás, frissítés, virsli parti pezsgővel

A verseny díjazása:

Az együttFUTÁS versenyszám abszolút verseny (női és férfi) győztesének emlékplakett, az 1.-3. helyezett részére érem

A Napraforgó futószilveszter versenyszám abszolút verseny férfi és női győztesének serleg, az 1.-3. helyezett részére emlékplakett, az első 50 beérkező versenyző részére egyedi érem.


Nevezési díjkedvezmények: (csak előnevezés esetén)

50 % kedvezmény illeti meg a Napraforgó Futóklub tagjait, a rádiós – tájfutókat, Délikert városrész lakosait, a 12 év alatti és 60 év feletti futókat.

33 % kedvezményben részesülnek az érvényes SPURI Futókártyával rendelkezők, valamint oktatási intézmények és sportegyesületek csoportos (minimum 10 fő) nevezése esetén.

A versennyel kapcsolatos egyéb tudnivalók:

Nyilas Imre, aNapraforgó Futóklub tagja 2007. október 27.-én, az október 16.-i közlekedési baleset következtében elhunyt. E versenyünket emlékének szenteljük.

A nevezési díjkedvezmények nem vonhatóak össze, azok a nevezés időpontjában érvényes nevezési díjból kerülnek levonásra a nevezési díj befizetésének időpontját is figyelembe véve.
A befizetett nevezési díjat a rendezőknek nem áll módjukban visszafizetni.
A rajtszámok átvétele a helyszíni nevezés ideje alatt – legkésőbb 09 óra 50 percig – a versenyközpontban történik, ezen időpontot követően rajtszámot nem adunk ki.
Frissítés az együttFUTÁS versenyszám résztvevőinek a célban, Napraforgó futószilveszter versenyszámban a táv felénél és a célban
A versenyen mindenki saját felelősségére, egészségi és edzettségi állapotának ismeretében vesz részt. A rendezők a verseny ideje alatti egészségügyi biztosításról gondoskodnak.
A verseny részben közúton zajlik, ahol a KRESZ gyalogosokra vonatkozó szabályainak betartása minden résztvevő számára kötelező.
Az eredményhirdetésre a Napraforgó futószilveszter versenyszámban utolsóként beérkező futó célvonalon történő áthaladását követően 5 (öt) perccel kerül sor
A verseny eredményei és a rendezvény fényképei 2008. január 03.-tól megtekinthetők a www.nafuklu.hu oldalon.
A verseny helyszíne, a versenyközpont (Szeged, Kecskés telep, Újvidéki u.) a Bartók térről induló 76. sz. autóbusszal közelíthető meg.
A verseny tervezett útvonala:
együttFUTÁS: Rajt: Kecskés telepi Művelődési Ház – Zombori u. –balra Sipos Iván u. –balra Apatini u. – balra Újvidéki u. – Cél: Művelődési Ház udvari bejárat
Napraforgó futószilveszter:
Rajt: Kecskés telepi Művelődési Ház – Zombori u. – jobbra Sipos Iván u. – balra Terehalmi út – a kerékpárúton végig –Kapisztrán u. (jobbra le az alsó útra) – Szentmihály, Petőfi u. sarok (FORDÍTÓ, FRISSÍTÉS) – vissza Kapisztrán u. – balra fel a Terehalmi útra (a kerékpárúton) – jobbra Sipos Iván u. – balra Apatini u. – balra Újvidéki u. – Cél: Művelődési Ház udvari bejárat

NAPRAFFORGÓ FUTÓSZILVESZTER
NEVEZÉSI LAP



Név: ……………………………………………….. Szül. év, hó, nap: ………………………

Lakcím: …………………………………………………………… Telefon: ………………….

e-mail: …………………………………………………………………………………………

Versenyszám: ………………………. Igénybevett kedvezmény: …………………………..

A versenykiírásban foglaltakat magamra nézve kötelezőnek fogadom el.
(A verseny eredményeinek értékelésekor csak a hiánytalanul kitöltött nevezési lapot vesszük figyelembe.)


Dátum: ………………………………… Aláírás: …………………………………………...



Napraforgó Futóklub


További információk:
62/ 643-003, 30/ 255-3526
www.nafuklu.hu
napraforgoklub@freemail.hu

 © Venczel Miklós

2007. nov. 20. 08:01 | Válasz | #212 

Köszönet Dr. Paál Andrásnak a 2008.évi ARDF VB-ről küldött információért.
A WEB-címe: http://www.2008ardf.org/
Gratulálok Bandinak a szinvonalas versenyrendezéshez!

 Börcsök

2007. okt. 30. 05:42 | Válasz | #211 

IMRE Édesapja megkért kőzvetitsem kőszönetét minden aggódó sportbarátnak! Igen nagy részvételű temetésen elhelyeztük minden magyar rádios tájfutó koszoruját. SZabájtalanul közlekedő autó ütötte el. Börcsök István HA8ZG

 © Zarnó

2007. okt. 28. 22:40 | Válasz | #210 

Mély megrendüléssel hallottuk a borzasztó hírt,hogy nem vagy köztünk Kedves Imre a magyar versenyzők barátja. Mindenkihez volt egy kedves szavad, a versenyeken lelkesen futottál és ha nem jöttél időben megkérdeztük: Imre jön? És jöttél ,még akkor is ha csak a rajtra értél oda. Sajnos már nem tudod megépíteni azt a vevőt amit az országos bajnokságon tervezgettél. Hiányozni fog beszéded és mindig elmaradhatatlan lelkesedésed.Szívünk egy darabját vitted magaddal.
Búcsúzunk Tőled Imre : Klári és Gyula


 Joze Onic S51T

2007. okt. 28. 21:48 | Válasz | #209 

Dragi prijatelji!
I mene je jako pogodila pogibija dragog nam prijatelja Imre Nyilasa. Primite u moje ime i u ime svih S5 takmicara u ARG-u duboku sucut tom prilikom. Mnogi takmicari rado cemo se secati susreta sa njim i njegov ce nam lik skromnog coveka jos dugo ostati u secanju. Molim vas, da, ako je moguce prenesete izraze sucuti slovenackih radioamatera i njegovoj porodici.
U ime S5 amatera:
Jože
Onič S51T

 Major István

2007. okt. 28. 19:44 | Válasz | #208 

Holnap 2007.10.29. lesz NYilas Imre temetése 16,00 órakor, a Kanizsai nagy temetőben.

 © Venczel Miklós

2007. okt. 28. 09:03 | Válasz | #207 

Tagnap kaptam az alábbi nagyon szomorú hírt, amit most megosztok mindenkivel!

Ma kaptam üzenetet Imre hugátol, és NYILAS IMRE MÁR NINCSEN VELÜNK, ma 13,15 elhagyott benünket - nyugodjon békében.

Major István

Emlékét
megőrizzük!

 © Venczel Miklós

2007. okt. 21. 16:10 | Válasz | #206 

Kedves Sporttársak!

Az alábbi levelet Major Istvántól kaptam október 21-én!


"Ma délelőt hirt kaptam Nyilas Imre hugától aki közli hogy"...Az állapota változatlan, minden nap érdeklődünk, és kihangsulyozák hogy nagyon sulyos...." (kómában van, az intenziv osztályon, gépeken"

Reménykedjük a gyógyuásában!

Venczel Miklós, HA0LZ

 © Venczel Miklós

2007. okt. 18. 08:35 | Válasz | #205 

Kedves Sporttársak!

Az alábbi levelet Major Istvántól kaptam október 18-án reggel!

"Tegnap, (Mazák Gabriella értesitett) NYILAS IMRE, balesetett szenvedet, és az álopota igen sulyos, kómában van lélegesztető gépeken, az intenziv osztályon az Újvidéki kórházban."

A
Magyar Rádiós Tájfutók nevében mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Imre barátunknak!

Venczel Miklós, HA0LZ

 © Zarnó

2007. szept. 29. 19:57 | Válasz | #204 

Kedves Karcsi!
Gratulálok egész éves kiemelkedő munkádhoz és az EB-n elért 2. helyedhez.
Zarnó

 © Liszkai-Dékány

2007. szept. 28. 19:14 | Válasz | #203 

Attila!
Engem sajnos kihagytál.
Egyébként gratulálok a nem várt jó szereplésedhez és sok sikert kivánok a jövőbeli megmérettetésekhez is. De VIGYÁZZ, mert két év múlva én is jövök.
Persze Karcsinak is gratulálok.

Üdv Colos

 Kovács Attila

2007. szept. 28. 16:55 | Válasz | #202 

Tisztelt Fórum!
Kedves Rádiós Tájfutó Barátaim!
Nagyon szépen megköszönöm mindnyájatoknak a 16. ARDF Európa-bajnokságon nyert egyéni és csapat ezüstérmem kapcsán a személyesen, telefonon és itt a Fórumban küldött gratulációitokat!
Miközben jól esik az elismerés, szeretnék én is köszönetet mondani mindazoknak, akik ehhez az eredményhez hozzásegítettek.
Az idén 8 rádiós tájfutó versenyt rendeztek Magyarországon és én mindegyiken elindultam. Hálás vagyok minden rendezőnek és közreműködőnek a versenyzési lehetőség megteremtéséért. Szintén részt vettem a válogatott keret mindhárom önköltséges edzőtáborában. Köszönöm az azok megszervezésében és levezetésében oroszlánrészt vállaló Venczel Miklós szövetségi kapitány, világbajnok, Fent Marianna vezetőedző, világbajnok, Börcsök István világbajnok és a táborok levezénylésében segítő valamennyi közreműködő fáradságos munkáját. Köszönöm Varga Juliannának a júniusi, börzsönyi edzőtábor megszervezését.
Köszönetet mondok minden versenyzőtársamnak személyes példamutatásukért, akár arra sarkalltak, hogy kövessem őket, akár arra, hogy inkább más utat válasszak. Különösképpen köszönöm a dobogóra velem együtt felálló csapattársam, László Karcsi barátom ráhatását. Ő, egy-két kivételtől eltekintve egész évben jól elagyabugyált, felpiszkálva ezzel bennem a harci kedvet, hogy megmutassam, azért még nekem is van vér a .....ban.
Köszönöm Moravszki Jani világbajnok barátom folyamatos negatív fejtegetéseit, ami kihozta belőlem a "csakazértist!"
Köszönöm
Cserháti Józsi világbajnok barátom munkáját, amivel életet lehelt a Lengyelországban főszerepet játszó URH vevőmbe. Köszönet a kecskeméti rádióamatőr Imre sportársamnak az RH vevőm megreparálásáért. Köszönöm a sokszoros világbajnok Orosi Jani barátom telefonos buzdítását. Köszönöm a szekszárdi Rádióamatőr Alapítvány kuratóriumi elnökének mindennemű támogatását.
Köszönöm Dr. Paál Bandi, 3 másodperc híján világbajnok barátom segítségét a versenyekre való utazásban. Köszönöm edzőm, Kabos (Mátrai István) világbajnok barátom jótanácsait. Köszönöm Nyilas Imi vajdasági barátom felajánlott műszaki segítségét. Köszönöm Szűk Zoli barátomnak az országos elnökségben a rádiós tájfutás érdekeit szem előtt tartó aktivitását.
Remélem, gondos gazdánk, a MRASZ is most már hamarosan elküldi a júniusban átutalt 102.000 forint EB nevezési díjról a számlát és talán nem kell majd sokáig rimánkodnom a válogatott keret elnökség által is elfogadott felkészülési tervében rögzített, az elért egyéni dobogós helyezés utáni költségtérítés visszafizetéséért sem. Esetleg még a médiákkal is közölhetné a MRASZ az eredményeket, demonstrálva ezzel, hogy nem indkolatlanul kapja a sportra az évente igen jelentős, tudomásom szerint 7 vagy 8 számjegyű támogatást...
Különösen köszönöm támogatóim anyagi segítségét, melyek hiányában ki sem utazhattam volna a kontinensviadalra. És kissé megkésve bár, de ezúton üzenem világbajnok sporttársam, Regályné Zarnóczay Klárinak: ezzel az újabb eredményemmel a tarsolyomban még nagyobb eséllyel kezdhetek olyan szponzorok felkutatásában, akik érdmesnek tartanak támogatásukra, hogy a 2008. szeptemberében Koreában sorra kerülő 14. ARDF világbajnokságra becsületesen felkészülhessek és tisztességgel helytállhassak.
Még egyszer szeretném köszönetemet kifejezni mindnyájatoknak és elnézést kérek azoktól, akiket esetleg véletlenmül kifelejtettem a sorból!
Sportemberi üdvözlettel: Kovács Attila

 Moravszki

2007. szept. 05. 19:53 | Válasz | #201 

Üdv: Mindenkinek.EB-re utazóknak
Szlovákiában a fényvisszaverő mellény kötelező!! mig lengyelben a poroltó ajánlott?? kötelező??

 © Venczel Miklós

2007. aug. 27. 06:54 | Válasz | #200 

2007. augusztus 9.-én, 66 éves korában, rövid szenvedés után elhunyt Gajárszki Imre, HA4YD amatőrtársunk. Imre 1941. augusztus 1-én, vasutas családban született. A diákéveket Budapesten, illetve Kőszegen töltötte, amelynek során vasút-biztosítási, távközlési ismereteket szerzett. Az iskola elvégzése után a MÁV Déli-Pályaudvari Főnökségéhez került. Időközben a Budapesti Központi Rádióklubban elsajátította a rádióamatőr ismereteket. Nyitott lévén a szakmai újdonságokra, elsősorban az akkoriban kialakulóban lévő URH munkában mélyedt el, gyakorlati jártasságot szerzett a készülékek építésében, az antennák és antennarendszerek területén. Hamarosan Székesfehérvárra helyezték át, a MÁV ottani Távbeszélő Központjába. Az 1960-as évek elején a Fejér megyei MHS-be olyan főelőadót kerestek, aki az akkor létező lokátoros előképzés mellett az ottani rádióamatőr tevékenységet, azon belül elsősorban az URH munkát magas szintre képes emelni. A választás így esett HA4YD-re, aki a tőle megszokott nagy lendülettel és határozottsággal fogott bele az új feladatba. Ennek köszönhetően a HG4KYN hívójel hamarosan ismert lett bel- és külföldi URH-s berkekben egyaránt. Lépést tartott a technika fejlődésével, sorra építette a kor adottságainak megfelelő eszközökkel a jó minőségű konvertereket, antennákkal kísérletezett. Számtalan kitelepüléses versenyen vett részt, keresve a hatékonyabb megoldásokat. Ezalatt a természet tisztelőjeként szinte az egész országot bejárta, minden rádiós szempontból jelentős földrajzi hely jellemzőit megismerte. Fizikumának, küzdeni tudásának köszönhetően, hamarosan bekapcsolódott a rádióiránymérésbe is. Az aktív versenyzés mellett a megfelelő minőségű iránymérő vevőkészülékek kikísérletezéséből, építéséből is kivette a részét. Ezen a területen is számos sikert könyvelhetett el. Képezte és edzette a Fejér megyei rádióiránymérő sportolókat, akik ennek köszönhetően hosszú időn keresztül jól szerepeltek. Több évtizeden keresztül tagja, majd edzője és szövetségi kapitánya volt a magyar rádióiránymérő válogatottnak, eredményesen képviselve hazánkat a nemzetközi porondon. E munkásságának koronájaként nemzetközi bírói minősítéssel rendelkezett. Munkásságára a központban is felfigyeltek. 1978-ban az MHSZ Rádiótechnikai Osztályára helyezték át sportfőelőadónak, ebben a beosztásban tevékenykedett a rendszerváltásig. Gyakorlatilag valamennyi rádióamatőr területet érintő kérdésben kikérték és elfogadták a véleményét. 1989-ben az MHSZ megszűnése után került a MRASZ.-hoz, itt 1998-ig, nyugdíjba vonulásáig titkárságvezetőként dolgozott.Az évek során egészségi állapota megromlott, súlyos műtéteken esett át, ez azonban nem akadályozta abban, hogy elsősorban az URH forgalmi versenyek elkötelezettjeként, az FMV Rádióklub tagjaként ne vegyen részt továbbra is a dobogókői kitelepüléseken. Kezdetben aktívan bekapcsolódva a technikai háttér kialakításába, később már csak versenyzőként. Különösen a 432 MHz-es versenyeket szerette. HA4YD egész élete a rádióamatőr tevékenység körül forgott, minden idejét annak szentelte. E szakmailag gazdag élet során nagyon sok jó, vagy kevésbé jó ismerőst szerzett. Elkötelezett kiállását hazai és külföldi fórumokon egyaránt ismerték és elismerték. Számtalan kezdő amatőrnek adta meg a kezdő lépések megtételéhez szükséges biztatást, nyújtott baráti kezet a rászorulóknak. Sokan köszönhetik neki jelenlegi tudásukat, eredményeiket. Nagy odaadással oktatta a hozzáforduló jelölteket a forgalmi ismeretekre, a rádióamatőr engedély megszerzéséhez szükséges alapvető tudnivalókra. A MRASZ képviselőjeként közreműködött a rádióamatőrök vizsgáztatásában is. Elvesztése mindannyiunk számára nagy veszteség, halála pótolhatatlan űrt hagy mindenkiben, aki ismerte, szerette. Hozzátartozói mellett gyászolja őt az egész magyar rádióamatőr társadalom. HA4YD IMRE végső búcsuztatása augusztus 31-én 10 óra 30'-kor lesz a Bp.-i Kozma utcai új köztemetőben. A Magyar Rádióamatőr Szövetség saját halottjának tekinti Gajárszki Imre, HA4YD-t. Imre barátom! Nyugodjál békében!

 Börcsök

2007. aug. 13. 17:08 | Válasz | #199 

Edzőtáborban résztvevő sporttársakat megkérem, hogy az OB-n használt kunfehértói térképet hozzák magukkal.
köszi: Börcsök István

 Börcsök

2007. aug. 13. 14:20 | Válasz | #198 

Barna Dávid 7-es,186cm,Börcsök István 8as 185cm.

 Fent Mariann

2007. aug. 10. 14:16 | Válasz | #197 

Décsei Robi 7-es 186 cm.

 © Zarnó

2007. aug. 10. 13:08 | Válasz | #196 

Mély megrendűléssel és fájó szívvel vettük a szomorú hírt,hogy drága barátunk kedves Tesó Imre a mai napon elhagyott minket.Emlékét megőrizzük és örökké gondolunk Rád: Regály Gyula És Regályné Zarnóczay Klára

 Fent Mariann

2007. aug. 09. 08:18 | Válasz | #195 

HA7PX, gondolom Cserháti Jóska mérete 5-ös, ez nekem jött e-mail-ben

 Fent Mariann

2007. aug. 08. 11:01 | Válasz | #194 

Lukács Anna 174 cm magas és 60 kg, nem tudja a méretét

 Börcsök

2007. aug. 07. 19:15 | Válasz | #193 

Pap Gábor 6 os méret.

 Fent Mariann

2007. aug. 07. 09:21 | Válasz | #192 

Kérek minden EB-re utazó versenyzőt és kísérőt, hogy aki bérelt válogatott melegítőt igényel az sürgősen irja fel ide a fórumra az adidas méretét, mert már le kellett volna adni az igényünket.
Az én méretem 4
Fent
Mariann

 Nyilas Imre

2007. aug. 07. 00:03 | Válasz | #191 

Az immár 5. Kanizsa 2007 RTF verseny sikeresen befejeződött,megköszönöm a népes-10 versenyző- magyar csapatnak ,hogy kemény hozzáállásukkal biztosították a verseny színvonalát.További információk a web oldalunkon.
Képek pedig a következő címeken:http://picasaweb.google.com/Bozidar.Zivanov.Zika/FruskaGora20070804YT1ZB
http://picasaweb.google.com/Bozidar.Zivanov.Zika/FruskaGora20070805YT1ZB
egyenlőre csak ennyi kép!!!!!

Udvözlettel:Nyilas Imre

 Nyilas

2007. júl. 15. 08:30 | Válasz | #190 

Sziasztok!

Értesítem a sporttársakat,hogy üzemel honlapunk:http://www.yu7ajp.extra.hu/elemek/oldalak/ka_ver_2007_N.html
Nézzétek meg ,ha van lehetőségtek ,rajta a Kanizsa 200x RTF versenyekkel kapcsolatos információkkal!

Nyilas Imre

 Nyilas

2007. júl. 08. 08:29 | Válasz | #189 

Kedves Sporttársak !
Néhány kisebb hiba miatt az előző versenykiírásban,megismétlem a versenykiírást-elnézést kérek!



Kanizsa 2007 RTF verseny


1.Immár hagyományosan ötödször kerül megrendezésre a Kanizsa 2007 RTF verseny-nem a Tisza parti árterületi erdoben,hanem
Kanizsától 130 km-re délre,egy igazán széphegyvidéki kirándulóhelyen: Fruska Gora -venaci emlékmunél és környékén.
Ezúttal meghívunk minden érdekelt személyt,aki le tudja gyozni ezt a pár száz kilóméteres távot,hogy jöjjön el,és élvezze egy igazi
hegyi pálya szépségeit,nehézségét!
2.A verseny rendezoje:Radió Klub BORIS KIDRIC Kanizsa Nikola Tesla utca 4.

3.A verseny dátuma :2007 augusztus 04.-05.
4.A verseny helyszíne : Fruska Gora

Szombaton a találákozó a: Novi Sad –Iriski Venac –Ruma útvonalon ,Novi Sadtól 10 km-re ,ill. a csúcstól visszafelé 5km-re:
Az út ezután válik egyirányúvá.Paragovo a neve e résznek,az út bal oldalán egy parkolónál tábla ,ill bólya fogja jelezni.
Vasárnap a találkozó Iriski Venac –az emlékmu háta mögött lesz ,ott ahol elozo években is voltunk!
5.a verseny resztvevoi: Mindenki aki a nevezési feltételek szerint nevezett,valamint rendelkezik némi gyakorlattal-15 éves
korosztályra gondolunk.
6.Kategóriák:egyéni az IARU szabályzat szerint:
M15,M19, M21,M40, M50,M60
W15,W19,W21,W35
A szervezo versenyzo hiány esetén a kategóriákat összevonhatja!

7.Jutalmak :
-Minden kategóriában az elso három helyezett érmet és oklevelet kap az összesített
eredménylista alapján.
-Minden kategóriában az elso hat helyezett oklevelet kap ,ha idon belül van.
-A klubok közötti versenyben oklevelet osztunk.

8. Költségek :Magyarországi versenyzoknek teljesen ingyenes!
Vendég segítoknek ,bíróknak,csapat kiséroknek az ebéd térítésmentes-korlátozott számban


9.Jelentkezés:2007.augusztus 02.-ig,a következo adatokkal:
Klub,vezetéknév,név,születési év,kategória,SI csip száma
Külön jelentkezési lapot mellékelek az érdeklodoknek !!!
A következo címre:

Radio Klub ''Boris Kidric''
Nikola Tesla 4.
24420 Kanizsa

Telefon :024 875 660---este 2100h-tól
Mobil: 0637853767 ,SMS
Email : nyilas@eunet.yu

10.A verseny programja:
Szombat , augusztus 04.
-11.00-14.00h Érkezés ,jelentkezés
-14.30 h URH verseny "null ideje"
-14.30-18.00 h A verseny tervezett idotartama

Vasárnap, augusztus 05.
- 09.00 h RH verseny- elso csoport indítása
-08.30-12.30 h A verseny tervezett idotartama
-12.30- 14.00 h Ebéd
-14.00 h Eredményhirdetés

11. Egyébb tudnivalók:
-Érkezés :Az autó útról- Novi Sad-Petrovaradin - Ruma irányba haladni-az irányt táblák fogják jelezni
-Szállás lehetoség:
-.Saját felszereléssel ,saját sátorban,a verseny helyszínén.
-Étkezést nem szervezünk,csak vasárnap készítünk ebédet -szokásosan "babot".
Mivel kemping körülmények között leszünk :
-Mindenki hozzon magával teljes étkészletet!
A közelben csak egy benzinkút,bolt ,valamint egy vendéglo van –ezért mindenki szükséges élelmiszer
mennyiségét hozza magával.
-Sport Ident rendszert is használunk,aki rendelkezik,vagy tud kölcsönözni Sport Ident "dugókát",hozza
magával,valamint számát írja a jelentkezési lapra!

A jelentkezéseket kérjük a meghatátott határidon belül,mert a szombati startlistát péntek este augusztus 03.-án szeretnénk
közzétenni.


A versenyzok saját felelosségükre indulnak versenyen!!!


A szervezo bizottság nevében: Nyilas Imre YU7NY



 © Venczel Miklós

2007. júl. 06. 08:12 | Válasz | #188 

Kedves Sportársak!
Kérlek, ne feledkezzetek meg a BEREG KUPA-ról!A nevezési határidő rövidesen lejár!
Küldjétek a nevezéseket!

 Nyilas Imre

2007. júl. 06. 06:57 | Válasz | #187 



Kanizsa 2007 RTF verseny


1.Immár hagyományosan negyedszer kerül megrendezésre a Kanizsa 2006 RTF verseny-nem a Tisza parti árterületi erdoben,hanem

Kanizsától 130 km-re délre,egy igazán széphegyvidéki kirándulóhelyen: Fruska Gora -venaci emlékmunél és környékén.
Ezúttal meghívunk minden érdekelt személyt,aki le tudja gyozni ezt a pár száz kilóméteres távot,hogy jöjjön el,és élvezze egy igazi
hegyi pálya szépségeit,nehézségét!
2.A verseny rendezoje:Radió Klub BORIS KIDRIC Kanizsa Nikola Tesla utca 4.
3.A verseny dátuma :2007 augusztus 04.-05.
4.A verseny helyszíne : Fruska Gora
Szombaton a találákozó a: Novi Sad –Iriski Venac –Ruma útvonalon ,Novi Sadtól 10 km-re ,ill. a csúcstól visszafelé 5km-re:
Az út ezután válik egyirányúvá.Paragovo a neve e résznek,az út bal oldalán egy parkolónál tábla ,ill bólya fogja jelezni.
Vasárnap a találkozó Iriski Venac –az emlékmu háta mögött lesz ,ott ahol elozo években is voltunk!
5.a verseny resztvevoi: Mindenki aki a nevezési feltételek szerint nevezett,valamint rendelkezik némi gyakorlattal-15 éves
korosztályra gondolunk.
6.Kategóriák:egyéni az IARU szabályzat szerint:
M15,M19, M21,M40, M50,M60
W15,W19,W21,W35
A szervezo versenyzo hiány esetén a kategóriákat összevonhatja!

7.Jutalmak :
-Minden kategóriában az elso három helyezett érmet és oklevelet kap az összesített
eredménylista alapján.
-Minden kategóriában az elso hat helyezett oklevelet kap ,ha idon belül van.
-A klubok közötti versenyben oklevelet osztunk.

8. Költségek :Magyarországi versenyzoknek teljesen ingyenes!
Vendég segítoknek ,bíróknak,csapat kiséroknek az ebéd térítésmentes-korlátozott számban


9.Jelentkezés:2007.augusztus 02.-ig,a következo adatokkal:
Klub,vezetéknév,név,születési év,kategória,SI csip száma
Külön jelentkezési lapot mellékelek az érdeklodoknek !!!
A következo címre:

Radio Klub ''Boris Kidric''

Nikola Tesla 4.
24420 Kanizsa

Telefon :024 875 660---este 2100h-tól
Mobil: 0637853767 ,SMS
Email : nyilas@eunet.yu

10.A verseny programja:
Szombat , július 29.
-11.00-14.00h Érkezés ,jelentkezés
-14.30 h URH verseny "null ideje"
-14.30-18.00 h A verseny tervezett idotartama

Vasárnap, július 30.
- 09.00 h RH verseny- elso csoport indítása
-08.30-12.30 h A verseny tervezett idotartama
-12.30- 14.00 h Ebéd
-14.00 h Eredményhirdetés

11. Egyébb tudnivalók:
-Érkezés :Az autó útról- Novi Sad-Petrovaradin - Ruma irányba haladni-az irányt táblák fogják jelezni
-Szállás lehetoség:
-.Saját felszereléssel ,saját sátorban,a verseny helyszínén.
-Étkezést nem szervezünk,csak vasárnap készítünk ebédet -szokásosan "babot".
Mivel kemping körülmények között leszünk :
-Mindenki hozzon magával teljes étkészletet!
A közelben csak egy benzinkút,bolt ,valamint egy vendéglo van –ezért mindenki szükséges élelmiszer
mennyiségét hozza magával.
-Sport Ident rendszert is használunk,aki rendelkezik,vagy tud kölcsönözni Sport Ident "dugókát",hozza
magával,valamint számát írja a jelentkezési lapra!

A jelentkezéseket kérjük a meghatátott határidon belül,mert a szombati startlistát péntek este augusztus 03.-án szeretnénk
közzétenni.


A versenyzok saját felelosségükre indulnak versenyen!!!


A szervezo bizottság nevében: Nyilas Imre YU7NY



 Börcsök

2007. júl. 03. 19:52 | Válasz | #186 

Ha zöld a zacskoja és fekete a zsinorja akkor én vagyok a fő trehány lassan elhagyásban elkerülöm csapattáársamat, barátomat aki bajai.

 Benyuska Krisztián

2007. júl. 02. 18:40 | Válasz | #185 

Sziasztok!

Valaki a Puskás Kupán otthagyott egy hálózsákot és egy fehér törölközőt, helyileg Cserháti Józsi bácsi ágya környékén, ha jól emlékszem.

Aki magára ismer, jelentkezzen nálam benya@chello.hu

üdv

Krisztián

 Benyuska Krisztián

2007. jún. 24. 20:49 | Válasz | #184 

Aki a Puskás Kupára küldött email-ben nevezést, de nem kapott visszajelzést, az legyen szíves mégegyszer elküldeni, mert az elmúlt két napban valami miatt nem kaptunk meg minden levelet.

Bocs a kényelmetlenségért, igyekszünk minden esetet rugalmasan kezelni.

 Fent Mariann

2007. jún. 18. 11:36 | Válasz | #183 

Mint versenyző és mint edző is szeretném megköszönni mindenki segítségét, aki idejét, erejét nem kímélve aktívan tevékenykedett a királyréti tábor sikeres megvalósítása érdekében.
Jó felkészülést a közeli hosszútávú OB-ra, Fent Mariann

 Derkusich Dávid

2007. máj. 03. 17:47 | Válasz | #182 

Szeretnék jelentkezni erre a versenyre.
Azt szeretném megkérdezni hogy éremre e megy.
légyszi irj vissza

 Paal Andras

2007. máj. 01. 22:48 | Válasz | #181 

A ''KIEV SPRING-2007'' eredmenyei az ardf.kiev.ua
honlapon erhetök el

 Kovács Attila

2007. ápr. 27. 18:50 | Válasz | #180 

Kedves Sporttársak!
Ha a sportegyesület részére számlát is lehet kapni a megvásárlandó dugókáról, akkor én kérnék egyet.
Sportemberi üdvözlettel: Kovács Attila

 Szük Zoltán

2007. ápr. 23. 22:14 | Válasz | #179 

Kedves Sporttársak!

A MRASZ május 12-re szervezte meg a birói vizsgát.
Köztudott, hogy a Weisz János Emlék Verseny ugyanakkor lesz.
A MRASZ Elnökétől igéretet kaptam, hogy egy későbbi időpontban lehetőségünk lesz
a
vizsgát letenni.
Találkozunk Szekszárdon!
Jó felkészülést mindenkinek!
Üdv. 5SZ.

 © Venczel Miklós

2007. ápr. 16. 07:38 | Válasz | #178 

A 2007. év első versenyén, az Aranyhomok Kupán (Egyesek szerint a „Bazi Nagy homok” Kupán!) Décsei Robinak köszönhetően sikeresen használtuk a MRASZ által tavaly vásárolt Sport-Ident rendszert.
Köszönjük Robinak áldozatos munkáját!
A rendszert a többi versenyen is alkalmazni szeretnénk, de a jelenlegi „dugóka” készlet kevés, ezért kérjük, hogy vagy „nevezések hazai versenyekre” rovatban, vagy az mvenczel@c2.hu e-mail címen jelezzétek a „dugóka” vásárlási igényeteket (Klubok és egyének egyaránt) azért, hogy egyszerre meg tudjuk rendelni az SI-től. Kérjük, hogy az igényeket még ebben a hónapban jelezzétek!
Köszönjük, RTF Bizottság  

 Fent

2007. ápr. 02. 15:56 | Válasz | #177 

Helyreigazító nyilatkozat!
A MRASZ közleményekben sajnálatos módon kettős hibával jelent meg a válogatott keret névsora. Regalyné Zarnóczay Klára ez évben nem vállalta a válogatott kerettagságot, így neve tévedésből került a listára, ráadásul még hibásan is.
Az ARDF bizottság és a magam nevében tévesztésünkért ez úton kérek elnézést az érintettektől.
Fent Mariann

 Sasa

2007. márc. 30. 15:14 | Válasz | #176 

Sziasztok! Aki a VB-re kapott gyermelyi pólót, kérem, az edzőtáborba hozza magával egy közös fotóra! Köszi! Sasa

 © Venczel Miklós

2007. feb. 19. 14:52 | Válasz | #175 

Kedves Versenyzők!
Kérünk mindenkit, aki válogatott kerettag volt, vagy számít arra, hogy meghívást kap a keretbe, hogy nézze meg az e-mailjeit, mert a meghívókat elküldtük! Mivel nem mindenkinek tudkuk a címét, vagy nem jól tudtuk, ezért érdeklődjetek a klubotok vezetőinél, hogy Ti kapotatok-e! A válasz határideje nagyon fontos!
ARDF Bizottság  

 Börcsök Ha8zg

2007. feb. 16. 18:53 | Válasz | #174 

Mindenkinek balesetmentes alapozást!AZ aranyhomok kupa időpontja /a vének Tanácsa beleegyezésével/a kievi verseny időpontja miatt megváltozott!Április 14-15.Üdv 8zg

 © Pap Gábor

2007. jan. 22. 12:39 | Válasz | #173 

Üdv és B.U.É.K.! Jó az új honlap!

 © Décsei Róbert

2007. jan. 11. 10:34 | Válasz | #172 

Sziasztok!

Az Intercisa Kupa és a Hosszútávú Országos Bajnokság együtt lesz megrendezve. Ami azt jelenti, hogy az Intercisa Kupa hosszútávú verseny lesz és egyben Országos Bajnokság is.

Üdv. Dicsko

Dicsko

 Patocskai

2007. jan. 10. 16:51 | Válasz | #171 

Szervusztok! Nem tudom ki szerkesztette az idei versenynaptárt de nagyon érdekes a 06 23-ra kiírt intercisa illetve hosszútávú OB ! Eddig se volt semmi a hosszútávú de,hogy most kettő lessz egy nap ez már a csúcsok csúcsa ! Melyik lessz éjszaka? Hi? Jó lenne kijavítani,ugyanis el szeretném küldeni Zdenkoéknak de így biztos nem jó! Moronak kössz a pályázatfigyelést!! Üdv:Patocskai

 Lilla

2007. jan. 09. 16:17 | Válasz | #170 

Nagyon tetszik az új honlap:)

 © Décsei Róbert

2007. jan. 02. 11:20 | Válasz | #169 

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

Dicsko